Rapper Killer Mike gearresteerd bij Grammy’s 

Rapper Killer Mike werd zondag door de politie vrijgelaten nadat hij was gearresteerd wegens misdrijf tijdens de Grammy Awards. Hij werd zondagavond met handboeien door LAPD-agenten uit de Crypto.com Arena geëscorteerd nadat hij drie Grammy’s had gewonnen tijdens het gedeelte van de ceremonie dat vooraf op televisie werd uitgezonden.

De advocaat van de rapper bevestigde zondagavond tegenover Variety dat Killer Mike is vrijgelaten: “Hij is eruit en zal vanavond zijn sweep vieren.”

De Hollywood Reporter-schrijver Chris Gardner maakte het nieuws van de arrestatie bekend met zijn video’s van de arrestatie van Killer Mike op X/Twitter.

Killer Mike won drie prijzen tijdens de pre-showceremonie, waarbij verschillende Grammy’s werden uitgereikt voorafgaand aan de hoofduitzending die om 17.00 uur begon. PT.

Gardners video op X/Twitter liet zien dat Killer Mike rond 16.22 uur met handboeien door de politie werd geëscorteerd.

PT Killer Mike won in alle drie de categorieën waarin hij genomineerd was: beste rapnummer en beste rapoptreden voor zijn nummer ‘Scientists & Engineers’ en beste rapalbum voor ‘Michael’, zijn zesde studioalbum dat in juni 2023 werd uitgebracht. Zijn nummer “Scientists & Engineers” bevatte André 3000, Future en Eryn Allen Kane. Het versloeg “The Hillbillies” van Baby Keem en Kendrick Lamar;  ‘Liefdesbrief’ van Black Thought;  Coi Leray’s “Spelers”; en Drake en 21 Savage’s “Rich Flex” in de race voor beste rapprestaties.

In het beste rapnummer zegevierde het nummer over “Rich Flex”; Doja Cat’s “Aandacht”; Nicki Minaj, Ice Spice en Aqua’s “Barbie World” en Lil Uzi Vert’s “Just Wanna Rock.” Killer Mike’s album “Michael” versloeg Drake en 21 Savage’s “Her Loss”;  Metro Boomins “Heroes & Villains”;  Nas’ “King’s Disease III” en Travis Scott’s “Utopia” in beste rapalbum.

Zondagavond markeerde Killer Mike’s eerste Grammy Award-overwinningen sinds 2003, toen hij voor het eerst werd genomineerd en won voor zijn speelfilm in OutKast’s ‘The Whole World’ in de beste rapprestatie van een duo of groep.

error: Kopiëren mag niet!