Drake vertelt fans dat hij zijn Collab-song ‘Work’ met Rihanna niet meer uitvoert

Tijdens een recent concert liet Drake zijn fans weten dat hij zijn gezamenlijke nummer “Work” met Rihanna niet meer vertolkt. Zaterdag 3 februari dook er een video op social media op van Drake die optrad bij de aftrap van zijn It’s All a Blur Tour – Big As The What?  in Tampa, Florida.

In de clip lijkt Drizzy op een hydraulische podiumlift te staan ​​terwijl hij zich voorbereidt om iets uit een kanon te schieten. Terwijl de gadget wordt voorbereid, begint Drake’s samenwerkingsnummer “Work” uit 2016 met Rihanna met het stuk. Dat is het moment waarop de rapsuperster uit Toronto zijn fans laat weten dat hij het deuntje niet vertolkt. “Ik zing dit nummer niet meer, jij zou het voor mij kunnen zingen”, zegt Drake tegen het publiek.

Het is onduidelijk of Drake kleinzielig was of dat hij gewoon zin had om zijn setlist te veranderen door geen gedateerde nummers uit zijn uitgebreide discografie uit te voeren. Samen met die video verscheen er nog een clip op sociale media waarin Drake een vest droeg met een nep-dinosaurusruggengraat op de rug. De visuele weergave kunt u hieronder bekijken.

Het unieke vest is ontworpen door de beroemde kunstenaar Masakatsu Shimoda uit Tokio, die beroemd is in de modewereld vanwege zijn kenmerkende, op dinosaurussen geïnspireerde hoofddeksels en kleding.

error: Kopiëren mag niet!