Zendaya gestyled in sci-fi-geïnspireerde looks

Op 1 maart zal Zendaya haar rol als Chani in Dune: Part Two opnieuw vertolken, wat betekent dat Law Roach de afgelopen maanden de actrice heeft gestyled in een aanwas van sci-fi-geïnspireerde looks.

In december droeg de actrice een Schiaparelli-rok met een driedimensionale kreeft aan de voorkant; ze zag eruit als een omstreden dochter van Poseidon. En dan was er de Schiaparelli-jurk die ze vorige week droeg tijdens de haute couture-show lente-zomer 2024 van het merk, gebouwd met een exoskelettrein die deed denken aan een oorlogszuchtige hoofdrolspeler van Catherynne Valente.

En afgelopen weekend verscheen Zendaya ib The Jimmy Kimmel Show, gekleed in een nauwsluitend tweedelig stuk uit de lente-zomercollectie 2024 van The Attico. Zendaya, met plooien langs de schenen en losgeknoopt met een air van deshabilé bij het borstbeen, zag eruit alsof ze midden in een gevecht was betrapt met een soort buitenaardse zandworm. (Haar en make-up uiteraard ongedeerd.)

De mouwen van de Stüssy-hoodie van Timothée Chalamet waren ondertussen schijnbaar vergaan. Eind vorig jaar droeg de actrice een slordige Di Petsa-slip, die aan elkaar was geregen met veterpanelen, naar de CCXP-stripconventie in Brazilië. Het was – en is – het tegenovergestelde van Zendaya’s en Timothée’s sombere benadering van promodressing. Maar ja, elke sciencefictionfantasie is op een gegeven moment een verhaal waarin het donker het licht ontmoet.

error: Kopiëren mag niet!