Victoria Beckham ondermijnt stijlnormen van luchthavens in nauwsluitende pantoboots

Velen van ons zijn bang voor luchthaven. De haast om op tijd aan te komen, door een doolhof van roltrappen en hekken te navigeren en te vechten om wakker te blijven, zodat de instapgesprekken niet worden gemist: het is een unieke stressvolle en overweldigende wervelwind. Dit komt bovenop de extra druk van het inpakken en aankleden voor vliegreizen, waar elk niveau van athleisure- en zakelijke kleding te zien is.

Victoria Beckham valt echter niet in deze categorie. Toen Beckham maandag in New York City aankwam, droeg zij een paar Pantaboots. In plaats van te kiezen voor bijvoorbeeld comfortabele sneakers of slippers, koos Posh Spice voor de nauwsluitende schoen-broek-hybride, geliefd bij iconoclastische dressoirs als Rihanna en Kim Kardashian.

Als iemand die van het betreden en verlaten van luchthavens een kunstvorm heeft gemaakt, heeft de zelfverklaarde liefhebber van hoge hakken geen regels voor hoe formeel, scherp of overduidelijk ‘mode’ een reisoutfit kan zijn. Er is tenslotte een reden waarom die beelden met echtgenoot David – waar ze vrolijk gedrapeerd is in een perfecte bruine jaren 90-jurk en sandalen met hakken naast een stapel Louis Vuitton-bagage – al tientallen jaren op onze moodboards staan.

Beckham behandelt het aankleden voor het vliegveld niet anders dan het aankleden voor een kantoorvergadering, lunch of vrije tijd met haar kinderen. Wat je ziet, is wat je krijgt met Posh Spice. In dit geval waren in de jetsetkleding van Beckham prominent de Pantaboots van Balenciaga te zien. Ze is ook geen onbekende op het gebied van hakken met een hoge dekking, omdat ze door de jaren heen voor haar eigen merk over-de-knie-laarzen in een reeks jersey-, leer- en mesh-kleuren heeft geïntroduceerd.

error: Kopiëren mag niet!