Sidharth Malhotra, Rohit Shetty, Shilpa Shetty’s ‘Indian Police Force’ bewijzen grote hit voor Prime Video

De originele Amazon-serie ‘Indian Police Force’ is het meest bekeken eerste seizoen van een Indiaas origineel op Prime Video in de eerste week na de lancering, aldus de streamer.

De actievolle politieserie was tijdens de lanceringsweek ook populair in de Top 10-titellijst in 65 landen wereldwijd. De serie ging op 19 januari van start.

Geregisseerd door Rohit Shetty en Sushwanth Prakash, bevat ‘Indian Police Force’ Sidharth Malhotra, Shilpa Shetty Kundra en Vivek Oberoi in de hoofdrollen, samen met Shweta Tiwari, Nikitin Dheer, Rituraj Singh, Mukesh Rishi en Lalit Parimoo in cruciale rollen.

Sushant Sreeram, landendirecteur van Prime Video, India, zei: “Onze collectieve bedoeling met de show was niet alleen om het publiek te vermaken, maar ook om een ​​ode te brengen aan de vele mannen en vrouwen in uniform die hebben bijgedragen aan de opbouw van onze geweldige natie. Het succes van de serie is een bewijs dat de show en de beoogde geest ervan weerklank hebben gevonden bij het publiek in India en wereldwijd.”

error: Kopiëren mag niet!