Rotary Club of Paramaribo Quota viert grootse Bigi Sma Dey dankzij Crowe Burgos Accountants

De Rotary Club of Paramaribo Quota heeft afgelopen zondag een memorabele editie van de Bigi Sma Dey gevierd. Dit jaar was het evenement een bijzondere “Gran okasi”, mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde sponsor Crowe Burgos Accountants. In het kader van hun 10-jarig jubileum stelde de sponsor niet alleen de populaire band “Trafasi”, maar ook de complete geluidsinstallatie ter beschikking.

De senioren genoten zichtbaar van een dag vol met de meeslepende klanken van “bigi sma” kaseko’s en de nostalgische owru ten pokus. Deze muzikale genres, die diep geworteld zijn in de Surinaamse cultuur, brachten veel vreugde en weemoed onder de aanwezigen.

De organisatiecommissie, bijgestaan door enthousiaste fellows en vrijwilligers, heeft geen enkele moeite gespaard om van deze Bigi Sma Dey een onvergetelijke ervaring te maken. Het harde werk en de toewijding van iedereen die betrokken was bij de organisatie van het evenement, hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen.

De Bigi Sma Dey staat bekend als een dag waarop de ouderen in de gemeenschap in het zonnetje worden gezet. Het evenement dient als een herinnering aan de waarde en de bijdrage van senioren aan de samenleving. Dankzij de genereuze bijdrage van Crowe Burgos Accountants en de onmisbare inzet van alle betrokkenen, zal deze editie van de Bigi Sma Dey nog lang in herinnering blijven bij alle aanwezigen.

De Rotary Club of Paramaribo Quota en alle deelnemers kijken reikhalzend uit naar de volgende Bigi Sma Dey, in de hoop deze traditie van waardering en vreugde voort te zetten.

error: Kopiëren mag niet!