Manoj Bajpayee’s survivalthriller ‘Joram’ wint Filmfare Awards met dubbele triomf

Devashish Makhija’s aangrijpende thriller, ‘Joram’, kwam als overwinnaar uit de bus bij de prestigieuze 69e Filmfare Awards toen de film de felbegeerde trofeeën voor Beste Film (Critici) en Beste Verhaal in de wacht sleepte, waarbij Makhija’s verhalende genialiteit de schijnwerpers stal.

‘Joram’ ontvouwt zich als een overzichtelijk verhaal over een man op de vlucht, waarin de meedogenloze zoektocht naar overleving wordt weergegeven in een aangrijpend thrillerverhaal. De opmerkelijke Manoj Bajpayee neemt de hoofdrol op zich en levert een geweldige prestatie die het publiek betoverd heeft achtergelaten.

Manoj Bajpayee uitte zijn dankbaarheid en zei: “Ik ben erg dankbaar voor de overweldigende liefde die ‘Joram’ heeft ontvangen. Het is echt bemoedigend om te zien dat de meedogenloze achtervolging die in de film wordt weergegeven, wordt gewaardeerd. ‘Joram’ is een must-watch, en Ik ben blij getuige te zijn van het welverdiende succes.”

Devashish Makhija voegt hieraan toe: “Het creëren van ‘Joram’ was een reis van passie en moed door een mini-leger van toegewijde strijders. De overwinningen van Filmfare bevestigen de collectieve inspanning van het team. Anupama Bose, de filmproducent, en wij allemaal bij Makhijafilm zijn zeer verheugd om getuige te zijn voortdurende impact van de film op het publiek, jury’s en critici.”

Als reactie op de overweldigende vraag van het publiek is “Joram” onlangs opnieuw in de bioscoop uitgebracht. De cast en crew koesteren zich in de glorie van deze geweldige prestatie, en de ongekende Filmfare-overwinningen dragen alleen maar bij aan de blijvende allure van de film. Het hele team achter “Joram” betuigt hun oprechte dankbaarheid voor de niet-aflatende steun en waardering die deze film heeft gekregen van het publiek, de critici en nu ook van de juryleden.

De film blijft de kijkers boeien met zijn verhaal op het puntje van de stoel, waardoor het een filmisch juweeltje is dat je niet mag missen.

error: Kopiëren mag niet!