13-jarige bromfietser overlijdt na aanrijding met auto

De 13-jarige R.J. bromfietser is zondagavond 4 februari bij een verkeersongeval op de Henry Fernandesweg in het ressort Kwatta ter plekke overleden.

Agenten van het politiebureau Kwatta gingen na melding van een verkeersongeval naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst troffen de agenten het slachtoffer onder de auto van R.R.( 27) aan. 

Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat de auto over de Henry Fernandesweg reed vanuit de richting van de Awarahe en ging in de richting van de Oedayrajsingh Varmaweg, terwijl R.J. in tegenovergestelde richting reed. 

Op een bepaald moment kwam R.J. op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de frontale botsing. De automobilist, die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel. 

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. 

Beide voertuigen zijn voor herkeuring door de politie in beslag genomen en is het lichaam van R.J. in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Deze aanrijdingszaak is overgedragen aan de Verkeer Unit Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!