Vechtpartij tussen jeugdigen eindigt in steekpartij en een zwaargewond slachtoffer

De politie van politiebureau Leiding 9A ontving donderdag 1 februari van het Command Center (CC) de melding dat een man zwaargewond op de Anton Budelstraat lag. Agenten troffen ter plekke J.N. op het wegdek aan met drie steekverwondingen.

Het slachtoffer had twee steekverwondingen in zijn zij en een in zijn rug en was bij de komst van de politie niet aanspreekbaar. In een ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo..

Kort daarna werden drie tienerjongens door een man het politiebureau te Leiding 9A binnengeleid. Volgens de man waren twee van de jongens zijn zoons en de derde een vriend van zijn zoons. Hij verklaarde, dat de jongens het slachtoffer met een mes hadden gestoken en overhandigde dat mes aan de dienstdoende agenten.

Uit onderzoek is gebleken dat een van de broers met het slachtoffer had gevochten. De broer ging naar huis en kwam terug met de andere broer en een vriend. Onderweg ontmoetten zij het slachtoffer en er ontstond weer een vechtpartij waarin het slachtoffer werd neergestoken.  

Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Midden Suriname.

De twee broers D.F. en D.F. werden in verzekering gesteld, terwijl hun vriend M.D. na verhoor werd heengezonden. Het mes werd in beslag genomen, zo bericht de politie Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!