NPS-voorzitter Rusland belooft nieuwe focus op sport en recreatie in Para

Tijdens een recente partijvergadering in het district Para, heeft Gregory Rusland, de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), het woord genomen om de visie en plannen van de partij te delen, met een bijzondere nadruk op de ontwikkeling van sport en recreatie. Rusland, die reflecteerde op zijn termijn als minister van 2005 tot 2010, benadrukte de noodzaak van nationale eenheid en de rol van de NPS in het samenbrengen van mensen.

Sportfonds

Hij wees op de openheid van zijn kantoor voor alle partijen en de brede parlementaire steun die hij tijdens zijn ambtstermijn genoot, ongeacht politieke affiliatie. 

Hij pleitte voor een voortzetting van deze geest van samenwerking voor het welzijn van Suriname. Een belangrijke aankondiging van de avond was de belofte van de NPS om een sportfonds op te zetten gericht op de ontwikkeling van Para-sport, wat de inzet van de partij voor inclusiviteit en diversiteit binnen de sport benadrukt.

Rusland, die ook sprak over de realisaties van zijn partij op het gebied van infrastructuur en maatschappelijke projecten, verzekerde dat de NPS reeds miljoenen US dollars heeft geïnvesteerd in meer dan 30 projecten door het hele land. Deze projecten, variërend van kunstinstallaties tot sportvelden, tonen de toewijding van de partij aan duurzaam beheer en gemeenschapsontwikkeling.

Met een blik op de toekomst, beloofde Rusland dat sport en recreatie in Para na 2025 een frisse nieuwe uitstraling zullen krijgen, dankzij de voortdurende inzet en visie van de NPS. Deze belofte onderstreept de langetermijnvisie van de partij op het bevorderen van een gezonde en actieve samenleving in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!