Gouden huwelijksjubileum echtpaar Bhairon-Bechoe 

Het echtpaar Bhairon- Bechoe heeft vrijdag 2 februari hun gouden huwelijksjubileum mogen vieren temidden van kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. Dit was een heel bijzonder moment voor zowel het echtpaar als de familie.

De heer Hendrik Krishnadath Bhairon (69 jaar), en mevrouw Sielawatie Bechoe (67 jaar), traden op 2 februari 1974 in het huwelijksbootje. Het huwelijk werd gearrangeerd door hun ouders. Na school begon hij zijn ouders te helpen met landbouw en veeteelt. Vervolgens heeft hij als kostwinner op verschillende plekken gewerkt.

De heer Bhairon heeft verschillende hobbies zoals: tjasnetten, koeien kweken en film kijken. Mevrouw Bhairon heeft als hobby sport (slagbal), verder ook kleren stikken en hengelen.

Het echtpaar heeft vijf kinderen en negen kleinkinderen. Zij zijn heel gelukkig met hun kinderen en kleinkinderen. Als hoogtepunt ziet het echtpaar het aanschaffen van hun eerste auto en de bouw van hun woning.

Districtscommissaris Bholanath Narain van Paramaribo Noord-West bracht de felicitaties namens de regering over aan het echtpaar. Het echtpaar mocht een bloemstuk, een ingelijste foto, een felicitatiekaart en de gebruikelijke gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. Het VHP-Assembleelid Berkat Mohabali, die een buurtbewoner is, was ook aanwezig.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!