Aankomst van Surinaamse parlementaire delegatie in India

In een teken van verdiepende diplomatieke en parlementaire banden tussen Suriname en India, is een parlementaire delegatie uit Suriname gearriveerd in New Delhi.

De delegatie, onder leiding van de voorzitter van de Nationale Assemblee van Suriname, Marinus Bee, bestaat uit meerdere leden van het parlement.

Tijdens hun verblijf zal de delegatie de kans krijgen om de Lok Sabha en Rajya Sabha bij te wonen, de twee huizen van het Indiase parlement, waar ze sessies in zitting zullen observeren. Dit biedt een unieke gelegenheid voor uitwisseling en inzicht in de parlementaire praktijken van beide landen.

Daarnaast staat een ontmoeting gepland met de  president van India, een ontmoeting die naar verwachting de wederzijdse relaties zal versterken en samenwerkingsmogelijkheden zal verkennen tussen de twee naties.

Deze bezoek markeert een belangrijke stap in het bevorderen van de dialoog en samenwerking tussen Suriname en India, waarbij beide landen streven naar verdere versteviging van hun bilaterale betrekkingen op verschillende gebieden, waaronder politiek, economie en cultuur.

error: Kopiëren mag niet!