2 gewonden bij aanrijding twee auto’s veroorzaakt door 70-jarige automobilist

Agenten van politiebureau Flora gingen zaterdagavond 3 februari rond half tien naar een aanrijding tussen twee auto’s op de kruising, gevormd door de Jagernath Lachmonstraat en de Passiebloemstraat.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de 70-jarige bestuurder G.G. met zijn auto over de Tempatistraat gaande in de richting van de Jagernath Lachmonstraat, terwijl automobilist N. van B. in zijn auto over de Jagernath Lachmonstraat reed in de richting van de Passiebloemstraat. Gekomen ter hoogte van de kruising met de Jagernath Lachmonstraat reed G.G. de kruising op zonder daarbij voorrang te verlenen aan het verkeer op de Jagernath Lachmonstraat met als gevolg de botsing. 

Door de aanrijding werden twee masten van de EBS aangereden waarbij één mast in tweeën brak. N. van B. werd met een diepe snijwond door een ambulance afgevoerd en zijn mede-inzittende liep schaafwonden op.

Beide bestuurders bezitten een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcoholhoudende drank.

De voertuigen die voorzien zijn van een geldige verzekering en keuring zijn in belang van het onderzoek in beslag genomen, zo meldt de politie Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!