Radjni Boedhoe brengt haar vijfde lied ‘Sun Piya’ uit

Radjni Boedhoe (14), is een jonge getallenteerde zangeres die zingt vanaf haar 4e jaar. Zingen en zwemmen zijn haar hobby’s. Radjni is nog schoolgaand, maar ze laat haar hobby haar studie zeker niet beinvloeden.

In verband met Valentijnsdag op 14 Februari heeft ze donderdag 1 februari haar nieuwste muziek-videoclip ‘Sun Piya’ gelanceerd. Radjni haar eerdere clips doen het heel goed, en haar populairste clip ‘Sadjna oh Sadjna’ heeft op haar YouTube-kanaal maar liefst 1.733.659 vieuws gekregen.

Dit is echt een mijlpaal voor Radjni, maar sowieso ook haar ouders: Prem en Sharita Boedhoe, broers Radj en Rohan Boedhoe en zus Sharita Boedhoe en overige families.

Radjni zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het haar droom is om ook eens op een internationaal podium te mogen staan met haar liedjes, die enorm goed aanslaan bij haar fans en volgers. Ze is erg enthuasiast met haar Valentijnsclip en stuurt daarmee heel veel liefde naar alle luisteraars/kijkers en wil een ieder bedanken die haar motiveren om steeds beter te worden.

Blijven jullie Radjni Boedhoe volgen voor nog meer mooie clips die zij van plan is nog uit te brengen. 

(Rahana N.) 

error: Kopiëren mag niet!