President Santokhi viert 65ste verjaardag

President Chandrikapersad Santokhi heeft zijn 65ste verjaardag ingeluid met de regering en het diplomatieke corps bij het Perscentrum. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders hebben tijdens hun toespraak hun felicitaties uitgebracht aan het staatshoofd, waaronder de First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. De felicitaties stonden in het teken van dankbaarheid, hoop en vooruitgang voor Suriname.

President Santokhi blikt dankbaar terug en is hoopvol gestemd met de richting waar hij als hoogste leiding naartoe wil met Suriname. Hij gaf in zijn toespraak aan elke dag op te staan met de intentie om goede dingen te doen voor land en volk en die een bijdrage kunnen leveren aan de vooruitgang van het land en volk. 

Het staatshoofd benadrukte verder dat het gevoerde beleid van de regering heeft geleid tot stabiliteit in de economie van het land. Het vertrouwen in de munteenheid en de economie is terug. 

“Het is niet makkelijk geweest, maar het doet me goed om de resultaten van de zware offers te mogen waarnemen. Er zijn belangrijke en significante vorderingen behaald door de regering, ondanks de zeer slechte startpositie van ons. Surinamers, samen met u heb ik het tot mijn taak gemaakt om ons geliefd Suriname weer die plaats te geven, die het behoort in te nemen”, aldus president Santokhi op zijn Facebook-pagina.

Santokhi was vrijdag gestart met het vieren van zijn verjaardag met een privé kerkdienst in zijn privéwoning.

error: Kopiëren mag niet!