NIS-kantoor ontruimd: Schuld van 2 miljoen SRD

Het chique kantoor van de voormalige directeur Joël Martinez van NIS is, na bijna drie jaar van niet-betaling en een openstaande schuld van ongeveer 2 miljoen SRD ontruimd. Ondanks dat het kantoor en NIS regelmatige inkomsten genereerden door het verhuren van de ruimte voor verschillende activiteiten, is er gefaald in het nakomen van financiële verplichtingen aan het leverende bedrijf.

Het meubilair, de televisies en zelfs de prestigieuze decoraties – alles is weggehaald.
Dit besluit kwam nadar dat het bedrijf, achter de luxe inrichting, geen andere uitweg zag dan hun eigendommen terug te halen na het uitblijven van de betaling.

Interessant genoeg lijkt de instructie tot ontruiming, naar verluidt, van hogerhand te komen, mogelijk zelfs van de minister, hoewel dit nog bevestiging behoeft.

Hiervan maakte Jerrel Harderwijk van D-TV Express melding.

Als we verder kijken dan de leegstaande ruimtes, dan wordt het verhaal nog vervelender. We zijn erachter gekomen dat niet alleen het meubilair is meegenomen. Het bedrijf plant ook de verwijdering van de verlichting rond het NIS, wat suggereert dat de financiële kwesties dieper gaan dan eerst werd vermoed.

In de tussentijd schijnt de waarnemend directeur de leiding over te nemen in deze turbulente tijden.
Temidden van deze chaos blijft de vraag wie nu verantwoordelijk zal worden gehouden voor het omvangrijke bedrag dat nog steeds betaald moet worden.

En terwijl het kantoor van Joël Martinez nu ontdaan is van zijn eerdere pracht, zijn de nabije en langere termijngevolgen van deze financiële ineenstorting binnen NIS nog te bezien.

(Bron: D-TV Express )

error: Kopiëren mag niet!