Selah Marley voelt zich ‘beroofd van een grootvader’ in de aanloop naar de biopic van Bob Marley

Selah Marley is niet iemand die haar mond houdt. Wanneer haar woorden echter uit hun verband worden gehaald, zal ze zichzelf verdedigen. Op 30 januari, deelde de 25-jarige op Instagram het volgende: “Niet gerelateerd, maar al deze Bob Marley-filmpromo blijft me eraan herinneren dat ik werd beroofd van een grootvader.”

Sommige mensen vatten dat op als een verwijzing naar het idee dat haar familie niet betrokken was bij de komende biopic, Bob Marley: One Love, en het duurde niet lang voordat Selah de lucht opruimde. :Jullie slepen het allemaal mee”, schreef ze. “Ik heb nooit gezegd dat mijn familie geen deel uitmaakte van de film. Ik heb nooit gezegd dat ik het niet leuk vond. Ik heb nooit iets van die dingen gezegd.’

Selah vervolgde: “Ik zei simpelweg dat [de film] een sterke herinnering is aan het feit dat mijn grootvader overleed toen mijn vader [Rohan Marley] nog maar negen jaar oud was. Dat kan soms verdrietig zijn om te onthouden.”

Selah is de dochter van Rohan Marley en Lauryn Hill. Bob Marley stierf in mei 1981 op 36-jarige leeftijd na een strijd tegen een zeldzame vorm van huidkanker. Ze merkte op dat het verdriet waarnaar ze verwees niet ‘slopende of zelfs een verdriet is dat medelijden vereist’, maar eerder een ‘humaniserend verdriet’ is.

Sw STAR POWER-zangeres herinnerde de massa er ook aan dat Bob Marley voor het publiek misschien een sensationele superster is, maar dat hij voor haar “de patriarch van [haar] familie” was. “Ik ben verder in die reflectie begeleid met de promotie van zijn aankomende film, waarvan ik hoop dat jullie gaan kijken!! Wat een geweldige man is hij”, besloot Selah. In Bob Marley: One Love speelt Kingsley Ben-Adir de beroemde reggaemuzikant. De film, geregisseerd door Reinaldo Marcus Green, viert zijn impactvolle leven en revolutionaire muziek, en beschrijft zijn verhaal over het overwinnen van tegenslagen.

error: Kopiëren mag niet!