Het geruchtenpaar Aditya Roy Kapur en Ananya Panday gespot op Lollapalooza India 2024

Het vermeende koppel van Bollywood, de mooie Ananya Panday en de keurige Aditya Roy Kapur, zorgde voor veel bweixhten op social media met hun optreden op Lollapalooza India 2024. Genietend van Sting’s optreden, leidt de onbevestigde romance van het duo tot intriges.

Hun foto’s van de muziekavond gaan viraal op social media en de fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoewel het duo hun relatie nog niet officieel heeft erkend, bruist het internet van opwinding over een glimp van hun privé-escapades, waardoor fans speculeren over de aard van hun band.

Tijdens de avond in Lollapalooza India 2024 werd het koppel ondergedompeld in de muzikale magie van Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend als ‘Sting.’ Het optreden van de Engelse artiest diende als decor voor wat een heerlijke date night leek voor Ananya Panday en Aditya Roy Kapur.

In een recent interview met Zoom wierp Ananya Panday licht op de dynamiek van haar connectie met Aditya Roy Kapur. Verwijzend naar zijn vertederende commentaar op ‘Koffee with Karan 8’, waarin hij haar de pure vreugde in zijn leven noemde, erkende Ananya op speelse wijze de termen ‘vreugde’ en ‘gelukzaligheid’ die werden gebruikt om haar te beschrijven.

Vervolgens verdiepte ze zich in wat ze het meest bewonderenswaardige vindt aan de ‘Aashiqui 2’-acteur: zijn aangeboren vermogen om mensen zich op hun gemak te laten voelen in hun vel.

Op professioneel vlak geniet Ananya Panday van het succes van haar recente onderneming ‘Kho Gaye Hum Kahan’, waar ze het scherm deelde met Adarsh ​​Gourav en Siddhant Chaturvedi. De hedendaagse film, geregisseerd door Arjun Varain Singh, heeft positieve feedback gekregen van het publiek. Aditya Roy Kapur was daarentegen voor het laatst te zien in ‘Gumraah’ naast Mrunal Thakur. Zijn aanstaande project, Anurag Basu’s ‘Metro. In Dino bevat een ensemblecast met onder meer Sara Ali Khan, Fatima Sana Shaikh, Ali Fazal en Konkona Sen Sharma in belangrijke rollen.

error: Kopiëren mag niet!