Beeldend kunstenaar Paul Woei geëerd met prestigieuze Rotary Vocational Excellence Award 2024

Tijdens een speciale gezamenlijke bijeenkomst van de vier Rotaryclubs in Suriname is beeldend kunstenaar Paul Woei onderscheiden met de Rotary Vocational Excellence Award 2024. Deze prestigieuze award erkent individuen die buitengewone bijdragen hebben geleverd aan de welvaart en het welzijn van de Surinaamse samenleving en wordt beschouwd als een van de grootste eerbetuigingen die men binnen deze gemeenschap kan ontvangen.

De Rotary Vocational Excellence Award, een initiatief van Rotary Past District Governor Henri Guda, is bedoeld om opmerkelijke prestaties binnen diverse vakgebieden te erkennen en dient tevens als bron van inspiratie voor toekomstige generaties. Kunstenaar Paul Woei, wiens werk al bijna 60 jaar verrijking biedt aan de culturele scene van Suriname, ontvangt deze onderscheiding specifiek vanwege zijn significante bijdrage aan de Surinaamse gemeenschap.

De erkenning die Woei ontvangt, benadrukt niet alleen zijn uitzonderlijke talent en toewijding aan zijn kunst, maar ook zijn vermogen om door middel van zijn werk bruggen te bouwen binnen de gemeenschap en bij te dragen aan het nationale welzijn. De Rotary Vocational Excellence Award 2024 voor Paul Woei is een erkenning van zijn levenslange passie en toewijding aan de bevordering van kunst en cultuur in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!