Varun Dhawan, Arjun Kapoor en Diljit Dosanjh gaan het hilarische vervolg ‘No Entry 2’ leiden

Bollywood maakt zich op voor het langverwachte vervolg op de blockbuster ‘No Entry’ uit 2005, met Varun Dhawan, Arjun Kapoor en Diljit Dosanjh in de hoofdrollen. Volgens Pinkvilla werken producer Boney Kapoor en een populair productiebedrijf samen aan ‘No Entry 2’, dat geregisseerd en geschreven zal worden door Anees Bazmee, het brein achter de originele komediehit.

Volgens bronnen heeft de castingcoup van Varun Dhawan, Arjun Kapoor en Diljit Dosanjh voor enorme opwinding gezorgd, waarbij het trio enthousiasme uitte voor het script. De afgelopen zes maanden hebben Anees Bazmee, Kapoor en de acteurs meerdere bijeenkomsten gehouden, waardoor hun overtuiging werd versterkt dat het vervolg de komische schittering van de film uit 2005 zal overtreffen.

Elke acteur is naar verluidt enthousiast over het project, wat bijdraagt ​​aan de verwachting rond de film.

No Entry 2′ zal naar verwachting in december 2024 beginnen met filmen, met een geplande bioscooprelease in 2025. Deze tijdlijn valt samen met de twintigste verjaardag van de originele film en markeert twee decennia van zijn filmische erfenis. Het vervolg zal niet alleen het publiek herenigen met de geliefde personages uit het origineel, maar zal ook een nieuwe ensemblecast introduceren, waardoor de verwachtingen rondom het project nog verder worden verhoogd.

Terwijl van Varun Dhawan wordt verwacht dat hij zijn lopende projecten voltooit voordat hij deelneemt aan de ‘No Entry 2’-sets, zal Arjun Kapoor zijn verplichtingen voor ‘Singham Again’ afronden.

error: Kopiëren mag niet!