Tiger Shroff en Varun Dhawan spelen in Desi Boyz 2

Tiger Shroff en Varun Dhawan gaan de hoofdrollen spelen in Desi Boyz 2. Een officiële bevestiging is er echter nog niet. Sinds ruim een ​​maand zijn er verschillende berichten over het vervolg van acteur Akshay Kumar en John Abraham uit 2011 met in de hoofdrol Desi Boyzz.

Terwijl sommige geruchten suggereren dat het script van Desi Boyzz 2 binnenkort op slot gaat, zeggen anderen dat Kumar en Abraham hun rollen niet zullen hernemen en dat een geheel nieuwe sterrencast hen zal vervangen.

“De acteurs van Desi Boyzz 2 moeten nog worden afgerond, ze zullen worden vergrendeld zodra het script volledig is voltooid. Maar ja, het is waar dat de OG’s John en Akshay niet meer zullen verschijnen in deel twee”, vertelt de bron in de Hindustan Times.

“Er zijn gesprekken over het benaderen van Varun Dhawan en Tiger Shroff voor de hoofdrollen. Het verhaal van deel twee zal compleet anders zijn en met nieuwe acteurs blijft alleen de titel hetzelfde”, voegt de insider toe.

De bron deelt ook informatie over de leading ladies van de film. Geregisseerd door Lakshya Raj Anand: “Ananya Panday kan worden benaderd als de romantische partner van Varun, maar er wordt nog steeds nagedacht over de naam van de tweede actrice en daar zijn geen specifieke namen voor in gedachten.”

Hindustan Times heeft geprobeerd het team van producer Anand Pandit te benaderen voor een bevestiging of ontkenning, maar zij kozen ervoor om daar geen commentaar op te geven. De krant heeft ook contact opgenomen met de teams van de acteurs, maar kregen geen reactie.

error: Kopiëren mag niet!