Ariana Grande en Cynthia Erivo delen emotionele berichten 

De cast en regisseur van de komende Wicked-muziekfilms willen dat iedereen weet dat de films een grote handafdruk in hun hart hebben achtergelaten. De productie van Jon M. Chu’s tweedelige bewerking van de geliefde Broadway-hit is officieel afgerond en de sterren vieren feest met een reeks foto’s en emotionele berichten over hun ervaringen met de opnames ervan.

Ariana Grande, die de hoofdrol gaat spelen als Galinda Upland (ook bekend als Glinda the Good Witch), gaf een schimmige sneak peek van haar kostuum en uitte in een inmiddels verlopen Instagram Story haar dankbaarheid aan de cast en crew die hielpen de films te maken.

“Elke persoon die aan deze films heeft gewerkt, was niet alleen absoluut de beste in wat ze deden, maar zorgde er ook voor dat hij zich meer dan een jaar lang elke dag zo ongelooflijk veilig, vriendelijk en attent voelde, en elke dag geïnspireerd alsof het altijd de eerste was. Hoe iets dat zo veel groter is dan wij allemaal, zo intiem, klein en warm kan voelen, is mij een raadsel, maar het begint vanaf de top.”

De “Yes, And?” zangeres schreeuwde ook de regisseur van de film uit en voegde eraan toe: “Jij hebt het zo gemaakt.”

error: Kopiëren mag niet!