Ranbir Kapoor kust Alia Bhatt terwijl ze dansen op Animal-nummer ‘Jamal Kudu’

Ranbir Kapoor en Alia Bhatt wonnen een grote prijs bij de 69e Filmfare Awards als beste acteurs.  Een video waarin ze dansen tijdens het evenement is online opgedoken. De dans van Ranbir Kapoor en Alia Bhatt was een van de hoogtepunten van de 69e Filmfare Awards. Ze groeven samen op het nummer ‘Jamal Kudu’ uit Ranbir’s film Animal.

Ze dansten niet alleen, maar Ranbir pakte ook zijn PDA aan terwijl hij Alia kuste. Hij spijkerde de haakstap vast door een drankje op zijn hoofd te laten balanceren terwijl Alia Bhatt, die in het publiek zat, zich bij hem voegde en even glimlachend breed glimlachend een been schudde.

Ranbir bezegelde de deal door tegen het einde van hun dans een lieve kus op Alia’s wang te planten. Alia zag er prachtig uit tijdens het evenement in een beige statement-sari met een bijpassende korsetblouse.

Ranbir, die in een zwart pak op de rode loper poseerde, kleedde zich voor zijn optreden om in een zwarte broek en een witte blazer. Hun dansvideo doet harten smelten op internet. Ranbir en Alia sleepten de prijzen voor beste acteur in de wacht. Terwijl Ranbir de Beste Acteur in een Hoofdrol (Man) won voor zijn optreden in Animal, ontving Alia de Beste Actrice in een Hoofdrol (Vrouw) voor haar optreden in Rocky aur Rani Kii Prem Kahaani.

In zijn dankwoord dacht Ranbir met veel plezier terug aan zijn overleden vader Rishi Kapoor. Hij zei: “Elke dag denk ik aan je, ik herinner me jou en alles wat ik voor je voel… de liefde, de genegenheid die ik via dit deel probeer te kanaliseren en ik hoop dat je daarboven in vrede en rust bent.” Ranbir noemde ook zijn dochter Raha Kapoor, die in november 2023 één werd. 

error: Kopiëren mag niet!