Melanie Griffith en Antonio Banderas steunen Dakota Johnson op SNL Afterparty

Dakota Johnson kreeg de volledige steun van haar familie na haar succes op Saturday Night Live afgelopen weekend. Na het hosten van de late-night sketch comedy show, blies Johnson (34), wat stoom af op de SNL afterparty, waar ze werd vergezeld door haar moeder, Melanie Griffith, en haar stiefvader, Antonio Banderas.

De Madame Web-ster arriveerde op het feestje na de show in een doorzichtige, tot de grond reikende zwarte jurk gecombineerd met een kort zwart jasje, een zwarte tas en zwarte hakken, terwijl haar moeder(66), ook een geheel zwarte outfit droeg.

Banderas (63), koos voor een vleugje kleur door een donkerblauw leren jack te combineren met een marineblauw topje en een zwarte broek.

Griffiths aanwezigheid op de afterparty kwam nadat ze haar dochter op Instagram prees voorafgaand aan haar SNL-optreden. “Comedienne extraordinaire #proudmama”, schreef de gepensioneerde actrice terwijl ze een van Johnson’s SNL-promovideo’s opnieuw deelde.

De beroemde ouders van Johnson waren niet de enige A-listers die aanwezig waren bij de bash na de show. Demi Moore en Jimmy Fallon deden ook mee aan het plezier, waarbij de late-night-host zichzelf vierde terwijl hij verschillende cameo’s maakte in de aflevering samen met zijn goede vriend en de muzikale gast van de avond, Justin Timberlake.

Moore (61), bracht haar hond mee voor de nacht en bewaarde de puppy in een schoudertas toen ze het feest binnenkwam. Fallon (49), droeg een grijs colbert met een zwarte trui met V-hals en een groene broek toen hij aankwam in het N.Y.C. restaurant om opnieuw een succesvolle zaterdagavond te vieren in zijn voormalige huis.

Hoewel Griffith en Banderas in 2015 na bijna twintig jaar huwelijk uit elkaar gingen, blijven ze een hechte band en staan ​​ze altijd klaar om hun kinderen te ondersteunen. “Melanie is niet meer mijn vrouw, maar ik denk dat ze mijn beste vriendin is”, vertelde de acteur in 2019 aan PEOPLE. “Ik hou van haar en zal van haar houden tot de dag dat ik sterf.

error: Kopiëren mag niet!