Karan Johar pakt Koffee With Karan mand uit

Filmmaker Karam Johar, die onlangs het achtste seizoen van zijn populaire chatshow Koffee With Karan heeft afgerond, heeft onthuld wat er dit seizoen in de ‘Koffee Hamper’ zit. Hij deelde een glimp van de mand die de gasten van zijn show wonnen voor het behalen van de beroemde Rapid Fire Round, en die is zo luxueus als maar kan.

Karan deelde een video op Instagram en schreef: “De enige constante eregast op de Koffee-bank is niemand minder dan – de Koffee-mand! Ik ga het geheim hierover niet geheimhouden, dus alsjeblieft!.”

Hij noemde de ‘Koffee Hamper’ het ‘derde wiel’ tussen de gasten op zijn bank, wat ‘immens gewenst, meedogenloos om gevochten en buitengewoon glorieus’ is.

Onder de vele dingen die in de Koffee-mand passen, deelde KJo een glimp van een voortreffelijke ketting die naar de winnaar van de snelvuurronde gaat. De mand bevat technische producten zoals een mobiele telefoon en een Go Pro-camera, schoonheidsproducten zoals douchegel met amandellichaam, wat premium thee, luxe dranken en gastronomische chocolaatjes.

Eindelijk introduceerde Karan de Koffee With Karan seizoen 8-mok, een ‘handgemaakte designermok gemaakt van de beste Indiase klei.’ Karan Johar onthield zich echter van het onthullen van bepaalde items uit de mand.

Hij zei: “Er zitten nog een paar luxe artikelen in de mand, en een opwindend, hightech product dat je moet hebben, waarvan we zeker weten dat onze gasten het volledig hebben liefgehad en aanbeden. Maar ik ga je niet vertellen welke dat zijn. Er is geen belemmering zonder een klein element van intriges. Dit zijn enkele geheimen die we alleen voor onszelf kunnen houden.”

De Koffee-mand voor dit seizoen werd samengesteld door Shikha Sethi Chowdhary en het ontwerp en de verpakking werden gedaan door Dipti Goenka in Budluv.

error: Kopiëren mag niet!