Een kijkje in Parijse album van Ananya Panday met haar “Twin Inspiration” Gauri Khan

Vorig jaar wijdde Ananya een speciale opmerking aan de beroemde interieurontwerper Gauri Khan voor het transformeren van haar ‘eerste huis’ in een ‘droomhuis’. Het verblijf van Ananya Panday in Parijs was inderdaad een goed verblijf en haar Instagram-feed van de afgelopen dagen is het bewijs.

De actrice, die haar internationale catwalkdebuut maakte tijdens de Paris Haute-Couture Spring/Summer 2024 Fashion Week, trakteert haar fans regelmatig op foto’s van haar trip naar Parijs.

Ook woensdag deed de actrice niets anders. De Dream Girl 2-ster deelde een foto van zichzelf terwijl ze poseerde voor de prachtige Eiffeltoren.

Ze was echter niet de enige. Haar gezelschap was niemand minder dan haar ‘tweelinginspiratie’ Gauri Khan. De twee poseerden schattig met sjaals over hun hoofd. Ananya ondertitelde de afbeelding: “Ik mis Gauri Khan al – mijn dubbele inspiratie.”

Hiervoor liep Ananya Panday op de helling voor topontwerper Rahul Mishra tijdens de Paris Haute-Couture Spring/Summer 2024 Fashion Week. Een grote zeef accentueerde Ananya’s outfit.  ICYMI, hier is een glimp van Ananya’s catwalkmoment. Terugkomend op Ananya en Gauri Khan, vorig jaar wijdde de actrice een speciale opmerking aan de beroemde interieurontwerper Gauri Khan voor het transformeren van haar ‘eerste huis’ in een ‘droomhuis’.

De actrice, die dit jaar ter gelegenheid van Dhanteras een nieuw appartement kocht in Mumbai, heeft een paar foto’s van zichzelf gedeeld met Gauri, de vrouw van Shah Rukh Khan. In het openingsframe zijn Gauri Khan en Ananya te zien poseren in de woonkamer.

De volgende foto toont de twee zittend op een bank. Met een gemêleerde bank, grijs tapijt, witte salontafel en lampen straalt Ananya’s woonkamer minimalistische sfeer uit.  In haar briefje bedankte Ananya Gauri Khan voor het precies begrijpen van haar voorkeuren en het ontwerpen van haar eerste huis.

error: Kopiëren mag niet!