De Kardashian-Jenners maken furore tijdens de Paris Couture Week

Onlangs maakten Kim Kardashian, Kylie Jenner en matriarch Kris Jenner een grootse entree bij de show van Maison Margiela, in fantastische looks van het modehuis die de verschillende stijlen van de vrouwen perfect belichaamden.

Kris – de moeder en het brein achter het Kardashian-Jenner-imperium – gekleed als de baas die ze is, in een strak, wijd zwart pak. De ster van de outfit was een lange, op maat gemaakte jas met bolmouwen, die Kris opstroopte, waardoor de mouwen van haar frisse witte overhemd met kraag eronder zichtbaar werden, evenals een paar scrunchy zwartleren handschoenen. Ze droeg het colbert met een bijpassende wijde broek, plus Margiela’s controversiële It-schoen, de Tabi.

Kris werd aangevuld met een sportieve zwarte zonnebril, grote diamanten studs en een zwart fluwelen tas. Ze droeg haar kenmerkende bob en had glanzende make-up op, inclusief een glanzende roze lip.

Ondertussen koos Skims-magnaat Kim voor haar favoriete silhouet: een bodycon-jurk. Het zwarte stuk tot op de vloer was overal versierd met ronde uitsparingen en had nauwelijks spaghettibandjes; het dramatische zandlopersilhouet omhulde Kim vakkundig in de taille. De realityster droeg een massieve zilveren choker-ketting in een ingewikkeld ontwerp, die van haar nek naar haar borst liep. Ze droeg ook een glanzende, puntige zwarte manicure die bij haar inktzwarte jurk paste, en koos voor volledige glamour en een steil kapsel.

Kylie ging ondertussen met haar blik de tegenovergestelde kant op. De oprichter van Khy, die tijdens zijn verblijf in Parijs een etherische stijl heeft ontwikkeld, koos voor een dromerige, semi-transparante jurk met zilveren pailletten, een ronde hals en mooie korte mouwen. Ze combineerde het elegant met gaasachtige grijze handschoenen en dikke witte pop-achtige pumps. Ze droeg bronsachtige make-up, inclusief een bruine lip, en had haar haar gestyled in een natte ‘do’ met een zijscheiding.

error: Kopiëren mag niet!