Bella Hadid is een uitmuntend paardenmeisje

Het is één ding om vaag van paarden te houden, maar iets heel anders om een ​​gecertificeerd paardenmeisje te zijn – een titel die Bella Hadid met zelfvertrouwen omarmde toen onlangs een Instagram-galerij met tien foto’s plaatste.

Ze lieten haar zien ronddansen met paardenvrienden op de Bosque Ranch in Weatherford, Texas, waar de National Cutting Horse Association dit weekend een show had. Is dit de invloed van haar cowboy-vriend Adan Banuelos, waar al lang geruchten over gaan? Hij werd in 2017 opgenomen in de National Cutting Horse Association Riders Hall of Fame en aan het einde van de post verschijnen zijn vingers verweven met die van Hadid. Maar laat het niet verdraaien: Bella is een paardenmeisje geweest!

Ze is een paardensporter van de Olympische klasse, dus het is niet verrassend om haar in het zadel te zien, hoewel concurreren in het snijden – een discipline waarin ruiters laten zien hoe goed hun paarden vee kunnen sturen – wel iets nieuws voor haar lijkt. Dat gezegd hebbende, laat Hadid haar paard hard te water (“Bedankt, Tito, ik zal nooit ophouden zo van je te houden!”) op hetzelfde moment als haar vriend.  Mannen komen en gaan, maar paarden zijn voor altijd (of… voor een lange tijd? Hopelijk?

Ja, Banuelos verschijnt op een van de foto’s die Hadid heeft gepost, maar Tito staat op alle foto’s, wat iets moet betekenen. Het favoriete aspect van Hadid’s ode aan Tito is hoe uitzinnig gelukkig ze eruit ziet, terwijl ze hem berijdt, zijn schattige snuit aait en hem een ​​volledige knuffel geeft, en dat allemaal terwijl ze een perfecte cowboyhoed draagt. De hoed, de laarzen, de chaps, de pony… het werkt allemaal voor Bella en Tito.

error: Kopiëren mag niet!