Op 56-jarige leeftijd draagt ​​Nicole Kidman moderne versie van de Safety-Pin Dress 2.0

Noem het de Safety-Pin Dress 2.0 – dit keer zonder de veiligheidsspelden. Dat droeg Nicole Kidman onlangs tijdens de première van haar nieuwe Amazon Prime Video-show Expats in New York.

De jurk was van Versace en leek met zijn blootliggende achterkant en zijkanten, en laten we zeggen dat hij niet veel aan de verbeelding overliet, een stijlvoorsprong te hebben vanaf de beruchte jurk die Elizabeth Hurley in 1994 droeg tot aan de première van Four Weddings and a Funeral, met in de hoofdrol haar toenmalige vriend Hugh Grant, en die haar beroemd maakte als It-girl.

De versie van Kidman was het eerbetoon van Donatella Versace aan een van de beroemdste ontwerpen van haar overleden broer. Er is nog niets bekend over de hoeveelheid dubbelzijdig plakband die nodig is om een ​​defect in de kledingkast te voorkomen.

Wat echter nog opmerkelijker is, is dat Kidman er op 56-jarige leeftijd voor koos om überhaupt een jurk als deze te dragen. Het lijdt geen twijfel dat ze het lichaam en het vertrouwen ervoor heeft; ze ziet er sensationeel uit. En misschien zouden we allemaal nauwelijks avondkleding dragen als we dezelfde uren in de sportschool hadden doorgebracht.

De lijst met spraakmakende midlife-vrouwen die trots pronken met hun strakke buikspieren, armen en benen is eindeloos. Alleen al de afgelopen maanden hebben we Jennifer Lopez, 54, lingerie zien modelleren voor Intimissimi, en Marie Helvin, 71, is het nieuwe gezicht van Bluebella’s Valentijnsdag-lingeriecampagne voor 2024. Christie Brinkley, die volgende maand 70 wordt, ziet er op Instagram sensationeel uit in badkleding.

Hetzelfde geldt voor Kidman. Maar misschien heeft haar Versace-jurk niets te maken met jeugdig kleden en alles met de promotie van haar nieuwste show. Hier zijn we dan, we bespreken een jurk die misschien niet veel zendtijd had gehad als hij minder gewaagd was geweest.

error: Kopiëren mag niet!