Na Shah Rukh Khan ontvangt Kriti Sanon een gouden visum voor de VAE

Bollywoodactrice Kriti Sanon heeft het gewaardeerde Gouden Visum van de Verenigde Arabische Emiraten, VAE< gekregen in de categorie Bollywoodactrice, waarmee ze in de voetsporen treedt van vele bekende Indiase filmberoemdheden.

Het Gouden Visum, in 2019 geïnitieerd door de Verenigde Arabische Emiraten, biedt verblijfsvergunningen voor de lange termijn, waardoor buitenlanders zelfstandig in de VAE kunnen verblijven, werken en studeren, zonder dat daarvoor een nationale sponsor nodig is, en waardoor volledige eigendom van hun bedrijf mogelijk is.

Kriti Sanon ontving het Gouden Visum uit handen van Iqbal Marconi, CEO van ECH Digital. Dankbaar voor de erkenning verklaarde de actrice dat het ontvangen van het Gouden Visum voor de VAE echt een eer voor haar is, aangezien Dubai een speciale betekenis voor haar heeft en enthousiast is om bij te dragen aan het rijke culturele tapijt.

Vóór Kriti Sanon waren er talrijke opmerkelijke individuen zoals Shah Rukh Khan en familie, Sanjay Dutt, Sania Mirza, Boney Kapoor en zijn kinderen, Varun Dhawan, Ranveer Singh, Kamal Haasan, Mohanlal, Mammootty, Dulquer Salmaan, Mouni Roy, Urvashi Rautela, Suniel  Shetty, Neha Kakkar, Farah Khan, Sonu Sood, Tovino Thomas en Amala Paul ontvingen het Gouden Visum van de VAE.

In haar professionele carrière zal Kriti Sanon vervolgens te zien zijn in Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya van Amit Joshi en Aradhana Shah, met Shahid Kapoor in de hoofdrol. In dit project speelt ze de rol van een robot genaamd Sifra. Ze heeft ook ‘The Crew’, een overvalkomedie met Tabu en Kareena Kapoor Khan en haar thuisproductie met Kajol getiteld Do Patti.

error: Kopiëren mag niet!