Deepika Padukone en Hrithik Roshan recenseren Ayushmann Khurrana en Varushka’s versie van Sher Khul Gaye

Filmmaakster Tahira Kashyap deelde een video waarin haar acteur-echtgenoot Ayushmann Khurrana en dochter Varushka dansen op Deepika Padukone en Hrithik Roshan’s Fighter-track Sher Khul Gaye en schreef gekscherend: “Ze volgen je danspasjes niet omdat ze dat niet kunnen.”

Nou ja, Deepika Padukone en Hrithik Roshan leken sowieso dol te zijn op de versie van het vader-dochterduo. Op haar Instagram-verhaal deelde Deepika het bericht van Tahira Kashyap en ze schreef: “Goh! Deze kleine heeft een serieuze swag.” Ondertussen schreef Hrithik Roshan in het commentaargedeelte van Tahira’s bericht: “Geweldig! Kijk haar eens gaan.”

Ayushmann Khurrana reageerde op de post van vrouw Tahira: “Ik wilde dat we hadden gechoreografeerd… maar het nageslacht is altijd klaar met geïmproviseerde dingen. Ik ben hierin de paarse sher.”

Tahira deelde de video met de tekst: “Ghar ke sher khul gaye. Hrithik Roshan, Deepika Padukone, ze volgen je danspasjes niet omdat ze dat niet kunnen. Het allerbeste voor de film, ik kan niet wachten.”

Fighter, geregisseerd door Siddharth Anand, toont het verhaal van Squadron Leader Shamsher Pathania (Hrithik Roshan) en zijn team terwijl ze aan een missie beginnen om zowel het luchtruim als de natie te beschermen.

De film is inmiddels in de bioscoop verschenen. Naast Deepika Padukone en Hrithik Roshan spelen in Fighter ook Anil Kapoor, Karan Singh Grover en Akshay Oberoi. Rishabh Sawhney speelt de antagonist in Fighter. Siddharth Anand’s laatste release Pathaan was een blockbuster. De film bevatte supersterren Shah Rukh Khan en Deepika Padukone samen met John Abraham.

error: Kopiëren mag niet!