Waarom Salma Hayek geen Botox heeft 

Hayek is al bijna dertig jaar op het witte doek te zien, al zou je dat nooit weten als je naar Magic Mike’s Last Dance kijkt. Maar er schuilt geen magie achter haar onberispelijke huidskleur, alleen de bast van een boom.

“Ik gebruik een ingrediënt genaamd Tepezcohuite dat in Mexico wordt gebruikt voor brandwondenslachtoffers, omdat het de huid volledig regenereert”, vertelde Hayek aan het tijdschrift Elle. “Daarom heb ik geen Botox, geen peelings, geen vullingen.” De Tepezcohuite-boom wordt vaak de “Mexicaanse huidboom” genoemd, omdat bekend is dat de schors de huid en het haar helpt regenereren. Als bewijs daarvan werd het gebruikt voor de behandeling van honderdduizenden slachtoffers van brandwonden tijdens een aardbeving en een gasexplosie in Mexico in de jaren tachtig, toen er geen medische benodigdheden beschikbaar waren. Er zijn niet veel Amerikaanse bedrijven die dit hebben overgenomen.

Yahoo’s eigen schoonheidsredacteur Jennifer Romolini testte de Del Indio Papagio Nachtcrème uit en rapporteerde een zachtere huid, hoewel ze een ander product vond met een nog hogere concentratie Tepezcohuite dat mogelijk effectiever is tegen rimpels. Amazon-shoppers zijn dol op de Del Indio Papago Night Cream. “Ik las he

t artikel van Salma Hayek en besloot het eens te proberen”, zei een recensent. “Toen ik deze crème kocht, wist ik er niets van”, vertelt een enthousiaste gebruiker. “Ik was aangenaam verrast door het gevoel op mijn huid en de kwaliteit van het product. Deze maand word ik 70 jaar oud en mijn huid ziet er 20 jaar jonger uit.”

Voor de volledige 24-uurservaring van deze huidcrème maakt Del Indio Papago een speciale, lichtere versie voor overdag gebruik.

error: Kopiëren mag niet!