Parineeti Chopra en Raghav Chadha samen gespot in Mumbai 

Parineeti Chopra en Raghav Chadha werden na een lange tijd gespot tijdens een avond samen in Mumbai. De twee vierden samen hun eerste nieuwjaar als pasgetrouwd stel in Londen en Oostenrijk, en hun vakantie was ‘gezellig, warm en vol fuzzies’. Parineeti en Raghav baanden zich een weg door een zee van paparazzi en glimlachten tijdens hun informele uitje in de stad.

Terwijl Parineeti werd gezien in een poederblauwe jurk en een crèmekleurige overjas, stapte Raghav naar buiten in een formeel zwart overhemd en een mosterdbroek.

Hun romantische uitje komt op een moment dat Parineeti donderdag haar zangdebuut aankondigde. Ze ging naar social media om een ​​video te delen waarin ze fragmenten deelde van achter de schermen van haar zang in een studio. De video toont ook haar crooning Maana Ke Hum Yaar Nahi uit de romantische film Meri Pyaari Bindu uit 2017, met haar in de hoofdrol naast Ayushmann Khurrana.

Ze schreef een oprechte brief waarin ze vertelde dat muziek altijd haar gelukkige plek is geweest. “Muziek is voor mij altijd mijn gelukkige plek geweest. Ik heb talloze muzikanten over de hele wereld op het podium zien optreden en nu is het eindelijk mijn tijd om deel uit te maken van die wereld. Ik voel me zo gelukkig, gezegend en gestrest over het starten van een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en ik kan eerlijk gezegd niet beschrijven hoe opgewonden ik ben om aan deze muzikale reis te beginnen.”

“Een reis die mij de kans geeft om twee carrières tegelijk te hebben! Hoe leuk (en chaotisch). Dus hier is het omarmen van het onbekende, het onder ogen zien van al mijn angsten en het starten van mijn zangdebuut! Ik werk samen met de beste@entertainmentconsultant en we hebben dit jaar een aantal geweldige dingen voor je in petto. Ik hoop dat je hier net zo enthousiast over bent als ik!”

Parineeti zong eerder de vrouwelijke versie van het nummer Teri Mitti uit de film Kesari uit 2019, met ook Akshay Kumar in de hoofdrol. De 35-jarige actrice heeft ook de unplugged track Matlabi Yariyan uit The Girl on the Train. Ze zong ook haar huwelijkslied O Piya toen ze in september 2023 in het huwelijksbootje stapte met Raghav. Op filmfront was Parineeti voor het laatst te zien in Mission Raniganj. Ze heeft vervolgens Amar Singh Chamkila in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!