Kylie Minogue en Sarah Michelle Gellar verrassen fans

“Beste avond met mijn jongens en de vrouw die ik moeder noem”, zei de ‘Buffy the Vampire Slayer’-ster na een ontmoeting met Minogue backstage tijdens haar residentie in Las Vegas. Sarah Michelle Gellar en haar vrienden kunnen Kylie Minogue niet uit hun hoofd krijgen nadat ze de “Padam Padam”-zangeres hebben ontmoet tijdens haar residentie in Las Vegas.

“Vegas high!!”, zei Gellar, 46, op Instagram na het zien van de vrijdagshow in het Voltaire-theater van The Venetian.

“Het is een belangrijke sfeer.  Beste avond met mijn jongens en de vrouw die ik #moeder noem.”

“Moeder” Minogue, 55, reageerde op de Buffy the Vampire Slayer-ster met: “Ja SMG. Ik vond het leuk jullie allemaal te ontmoeten.”

Gellar woonde de show bij met Teen Wolf-producer en schrijver Jeff Davis, Showboy BakeShop-eigenaar Stephen Lowry en ondernemer Jared Sullivan voordat ze de zanger “Can’t Get You Out of My Head” backstage ontmoetten. Lowry en Sullivan, die te zien waren in Cupcake Wars van Food Network, plaatsten op het Instagram-account van Showboy BakeShop dat ze het avondje uit vierden met cupcakes met Kylie-thema, ‘Padam Padam’-vriendschapsarmbandjes en prosecco rosé van Kylie Minogue Wines.

“Ik dacht altijd dat ik iets in Vegas zou doen”, vertelde Minogue in september 2023 aan PEOPLE. “Vele manen geleden werd het gezien als je pensioenplan, en het heeft zo’n renaissance gehad dat artiesten er gewoon dol op zijn.… Ik kan maar beter ringen gaan verzamelen en mijn best doen Liberace.”

De residentie, die in november van start ging met de hulp van Emmy- en Tony-winnende set- en productieontwerper Derek McLane, loopt tot mei, tenzij er meer data worden aangekondigd. Sterren Christina Aguilera, Seth MacFarlane, Cara Delevingne en Jesse Tyler Ferguson hebben ook de show bekeken.

error: Kopiëren mag niet!