Drake brengt ‘Anita Max Wynn’ Alter Ego-hoeden uit

Drake brengt hulde aan zijn alter ego, Anita Max Wynn. De For All the Dogs-rapper brengt officieel Anita Max Wynn-hoeden uit in twee kleurstellingen: de ene versie is geheel zwart en de andere in aqua en wit. Beiden zijn versierd met een cartoon van Drizzy’s alter ego met de naam Anita Max Wynn, twee dollartekens en het Stake-logo – een gokbedrijf waarvoor hij ambassadeur is – aan de zijkant.

Drake onthulde voor het eerst de witte en aqua-versie tijdens een Kick-livestream in december 2023. “Dames met zachte handen. Dit is mijn alter ego, Anita Max Wynn,’ zei hij met een Spaans accent terwijl hij de pet in het videoframe hield. Drake’s liefde voor gokken en zijn samenwerking met Stake inspireerden hem om het alter ego te creëren, wat eigenlijk betekent: “Ik heb een maximale overwinning nodig.”

Dezelfde Kick-stream werd onderwerp van gesprek toen Drake een verklaring aflegde voor de haters. ‘En voor de rest van jullie. De ongelovigen, de onderpresteerders, de tweet-en-deleters, jullie maken me misselijk, fam,” zei hij.

Hoewel Drake niemand bij naam noemde, dachten sommigen dat zijn woorden gericht waren aan Metro Boomin, die onlangs commentaar had gegeven op de onderscheidingen voor de awardshow van Her Loss, in vergelijking met Heroes & Villains. Metro maakte later duidelijk dat hij geen ruzie heeft met Drake. De hoeden zijn vanaf 22 januari te koop via DrakeRelated.

error: Kopiëren mag niet!