De inloopkast van Jennifer Garner bevat een veelzijdige opbergoplossing 

De inloopkast maakt gebruik van de methoden die professionele organisatoren ons aanraden te kopiëren – en dat is heel eenvoudig. Als we ons leven willen verbeteren, beginnen we vaak met het opruimen van onze kast. Een ordelijke ruimte is een haalbare, betaalbare en (meestal) leuke manier om je meer georganiseerd te voelen, maar weten waar je moet beginnen is minder eenvoudig.

Gelukkig voor ons biedt de kast van Jennifer Garner de broodnodige inspiratie. Om haar kast overzichtelijk te houden, heeft de actrice verticale opbergruimte, een gevuld eiland en open planken voor gevouwen spullen ingebouwd.

Haar kleedkamer is niet alleen mooi, maar maakt ook gebruik van enkele van de favoriete opbergtechnieken van de professional. Ten eerste maakt de inloopkast van Jennifer Garner gebruik van zeer hoge kasten die helemaal tot aan de muur tot aan het plafond reiken. Hoewel ze er in eerste instantie misschien te hoog uitzien, zijn deze kasten een essentiële manier om netjes te blijven.

Organisatorisch expert en oprichtster van Full Service Living Juliana Melmed stelt: “Het benutten van verticale ruimte is key! Op die moeilijk bereikbare planken in hoge kasten kunnen seizoensartikelen, dekens, souvenirs en al het andere dat niet regelmatig wordt gebruikt, worden opgeborgen. Ik zeg tegen mijn klanten dat ze een opvouwbaar opstapje in hun kast moeten bewaren.”

De open planken van Jennifer staan ​​tot de nok toe gevuld met opgevouwen kleding en zorgen voor een belangrijke visuele onderbreking in de samenhangende ruimte. Als je erover denkt om er zo één in je kast te hangen, zegt Julianna: ‘Accessoires zoals sieraden, horloges en zonnebrillen worden meestal op het eiland bewaard. Ook is het een prima ruimte om een ​​zitgedeelte aan de rand te creëren.’ Ze beschouwt deze organizers ook als een soort opberger die de komende jaren steeds populairder zal worden.

error: Kopiëren mag niet!