Snoop Dogg coachte vroeger de Texaanse quarterback C.J. Stroud  

Stroud, die zijn team dit seizoen naar de NFL-divisieronde leidde, speelde als kind in de Snoop Youth Football League van de rapper. Snoop Dogg zegt dat hij zich een ’trotse vader’ voelde toen hij naar het historische rookieseizoen van C.J. Stroud in de NFL keek.

De band tussen de quarterback uit Houston Texans (22), en het rapicoon (52), begon tien jaar geleden toen een preteen Stroud begon te spelen in de Snoop Youth Football League, de non-profitorganisatie die Snoop in 2005 oprichtte om kinderen uit de binnenstad de kans te geven voetballen.

Stroud – die zijn vaardigheden aanscherpte als onderdeel van de Pomona Steelers uit die competitie toen hij ongeveer 11 tot 13 jaar oud was – leidde de Texanen dit seizoen naar de divisieronde van de NFL, voordat hij zaterdag verloor van de Baltimore Ravens. “Ik kijk nu zo opgewonden naar deze wedstrijden. Ik kijk niet eens uit naar de overwinning”, zei Snoop voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag in The Rich Eisen Show.

“Ik kijk uit naar de spanning om te zien dat deze kinderen volwassen mannen zijn geworden en dat ze een grote rol spelen in deze teams”, voegde rapper Tha Doggfather eraan toe. “Ze zijn aan dit felle licht gewend omdat ze als kinderen in deze posities werden geplaatst.”

Snoop herinnerde zich dat Stroud ‘zo lasergericht’ en spiritueel was. “Hij is zo positief”, zei hij. “Wat ik zo leuk aan hem vind, is dat hij een ander verhaal naar voren brengt dan veel van deze andere jongens in de competitie. Hij brengt een echt verhaal over spirituele liefde naar voren en is gewoon een stem van positiviteit. De 16-voudig Grammy-genomineerde beleeft momenteel een levensmoment dat kunst imiteert als de ster van The Underdoggs, een nieuwe film die op 26 januari in première gaat op Prime Video.

error: Kopiëren mag niet!