Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Katrina Kaif en Vicky Kaushal schitteren samen op foto

Ayodhya’s Ram Mandir Pran Pratishtha-ceremonie verenigde beroemde koppels, namelijk Ranbir Kapoor en Alia Bhatt, samen met Katrina Kaif en echtgenoot Vicky Kaushal.

Er zijn onlangs foto’s opgedoken van de beroemde koppels, waaronder een met Ranbir Kapoor en Katrina Kaif, die lang geleden een relatie hadden. Zoals te zien is op de foto, beschermt Ranbir Kapoor Alia Bhatt tijdens de Ram Mandir-ceremonie.

Ranbir, gekleed in een witte kurta en dhoti met een sjaal, staat achter Alia, die een op de Ramayan geïnspireerde turquoise sari, een gevlochten kapsel en een sjaal draagt. Katrina Kaif, in een gouden sari met een rode bindi, blijft op veilige afstand achter Ranbir.

De foto lijkt te zijn genomen tijdens een moment in de rij, bij het binnenkomen of verlaten van de tempel. Veel beroemdheden, waaronder Madhuri Dixit, Dr. Shriram Nene, Rohit Shetty, Rajkumar Hirani en Ayushmann Khurana, sieren de veelbelovende dag van Ram Lalla’s Pran Pratishtha in de tempel.

Hun foto’s gingen viraal en ze zagen er allemaal prachtig uit in traditionele kledij. Ook Amitabh Bachchan en Abhishek Bachchan, Rajinikanth en Dhanush, Chiranjeevi en Ram Charan, Arun Govil, Kangana Ranaut, Jackie Shroff, Vivek Oberoi, Anupam Kher en Kailash Kher werden gespot. 

error: Kopiëren mag niet!