Gebroeders Williams verliezen Barcelona en sturen Bilbao naar de halve finale van de Copa del Rey

Athletic Club Bilbao heeft FC Barcelona uitgeschakeld in de kwartfinales van de Copa del Rey na een 4-2 overwinning in de verlenging. Inaki Williams, kort terug van de Africa Cup, scoorde een belangrijk doelpunt en zijn broer Nico Williams bevestigde de overwinning met een uitstekend schot. Athletic greep de leiding binnen de eerste minuut met een doelpunt van Gorka Guruzeta, maar Barcelona kwam terug via Robert Lewandowski en het talent Lamine Yamal. De wedstrijd kwam in een verlenging terecht, waar Inaki Williams en Nico Williams beslissend waren. Barcelona’s coach, Xavi Hernandez, staat nu onder druk aangezien zijn team eerder al de Spaanse Super Cup verloor tegen Real Madrid en hij heeft toegegeven dat ze dit seizoen een trofee moeten winnen. Athletic, onder leiding van ex-Barcelona-coach Ernesto Valverde, viert feest met hun fans na deze indrukwekkende overwinning.