Odell Beckham Jr. herinnert zich dat hij getuige was van inbraak in Drake’s Hidden Hills-huis

De Super Bowl-kampioen was geschokt en dacht dat hij “cool zou doen” om de fans het huis uit te krijgen. Odell Beckham Jr. herinnerde zich een tijd dat hij in het huis van Drake logeerde en een groep overijverige fans tegenkwam die probeerden in te breken in het huis van de rapster.

Tijdens zijn bezoek aan de Punch Line Podcast met Marlon Humphrey eerder deze week legde Beckham Jr. uit wat er gebeurde toen een groep mensen het huis van Drizzy binnenkwamen terwijl hij daar logeerde. Het incident gebeurde vroeg op de dag en de Super Bowl-kampioen kon niet geloven wat er gebeurde.

“Op de een of andere manier vonden [deze jongens] het huis van The Boy, braken erin in. En man, ze kwamen de kamer binnen en zeiden: ‘We hebben Drake’s wieg bereikt!’ [Hun] sokken [waren] ontzettend vies, alsof ze door de bergen moesten kruipen om hier te komen”, zei Beckham.  “Dus ik moest proberen het cool te spelen. Ik moest ze opfrissen, maar ik was op dit punt gespannen. Ze zeiden: ‘OBJ wassup man! Kunnen we een foto krijgen? Kunnen we een handtekening krijgen?'”

Hij vervolgde: ‘En voor mij weet ik niet of ze iets bij zich hebben. Ik weet niet wat het was. Dus ik gaf ze de foto, de handtekening, boem – schopte ze eruit. Ik heb meteen de beveiliging gebeld, meteen. Ik heb de politie gebeld. Maar, ik heb het over inbraak in zijn huis! Dat zal ik nooit vergeten. Er werd ingebroken in zijn huis tyssen 7.30 en 8 uur in de ochtend. Dat is krankzinnig!”

error: Kopiëren mag niet!