De 13 beste nieuwe Hip Hop-nummers van deze week  

Week in, week uit zijn er tal van gloednieuwe rapnummers, ongeacht de tijd van het jaar. Het kan heel moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van wat er is en wat er in de aanbieding is. Daarom heeft XXL Magazine besloten het je veel gemakkelijker te maken. In plaats van bijna alles uit te zoeken wat deze week is uitgebracht, hebben ze het beperkt tot de beste van de week, waardoor u veel tijd bespaart.

“Verwacht selecties te zien van de gevestigde sterren, de volgende golf van nieuw talent, de nieuwkomers en alle anderen daartussenin. Als je nummer krachtig genoeg is om de concurrentie te verslaan, krijgt het een van de wekelijkse plekken. U kunt ons hierop vertrouwen; Volg ons voorbeeld en u zult nooit meer van de aux-kabel worden gelachen. Je vrienden zullen je eindelijk afspeellijsten toevertrouwen; het zal geweldig zijn.”

“Daarnaast kun je elke week terugkomen voor de nieuwste en beste nummers. Je hebt elke week altijd wel een plek waar je terecht kunt, en je zult zeker een aantal nummers vinden die je leuk vindt. Geniet van de lijst van deze week met nieuwe nummers van Nicki Minaj (‘Press Play’ met Future), Fivio Foreign (‘Same 24’ met Meek Mill), Joey Bada$$ (‘Passports & Suitcases’ met KayCyy) en meer. Zie je volgende week.”

error: Kopiëren mag niet!