Ajay Devgn speelt ‘Maidaan’ in de hoofdrol met Akshay Kumar 

Tot grote vreugde van de fans van Ajay Devgn is officieel aangekondigd, dat zijn langverwachte biografische sportdramafilm ‘Maidaan’ op Eid 2024 zal verschijnen. De releasedatum is gezamenlijk vastgesteld door producer Boney Kapoor en Zee Studios. De promoties voor de film, geregisseerd door Amit Sharma, zullen binnenkort van start gaan.

De film zal een belangrijke box office clash tegenkomen met Ali Abbas Zafar’s langverwachte ‘Bade Miyan Chote Miyan’, met Akshay Kumar en Tiger Shroff.

Een handelsbron zei: “De releasedatum voor ‘Maidaan’ zal binnenkort worden aangekondigd, en het staat gepland voor een Eid-release. De botsing zou geen probleem moeten zijn, aangezien beide films verschillende ervaringen bieden. De ene is een film boordevol actie, terwijl  ‘Maidaan’ is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en richt zich op verschillende doelgroepen.”

Exposant en distributeur Raj Bansal vertelde ETimes: “Als deze botsing inderdaad plaatsvindt, zal dit een impact hebben op 25 procent van de omzet van elke film, zoals we hebben gezien in het geval van Salaar en Dunki. Nu zal er een race zijn om de showcase van deze twee films.”

De films van Akshay Kumar en Ajay Devgn botsen al sinds 1998. De eerste reeks films die botsten aan de kassa waren ‘Pyaar Toh Hona Hi Tha’ en ‘Angaarey’. In 2000 waren het ‘Dhadkan’ en ‘Deewane.’ De meest recente botsingen vonden plaats met ‘Thank God’ en ‘Ram Setu’ in 2022.

error: Kopiëren mag niet!