60 diamanten jaren voor echtpaar Tedjoe-Laloe 

Het echtpaar Tedjoe-Laloe vierde op donderdag 18 januari hun diamanten huwelijk. Zij vierden dit heugelijk feit te midden van hun kinderen, kleinkinderen en overige famlilies.

De heer Jagdew Tedjoe zag het levenslicht op 9 mei 1942 in het stadsdistrict Paramaribo, terwijl mevrouw Bhagwantie Tedjoe-Laloe,op 11 juni 1947 werd geboren en ook in het stadsdistrict Paramaribo.

Het echtpaar heeft vier dochters, twee zonen en veertien kleinkinderen. De heer Tedjoe was truckchauffeur bij de firma Fernandes, daarna had hij zijn eigen busbedrijf. Vervolgens deed hij aan landbouw en fokte koeien, kippen en doksen.

Mevrouw Tedjoe deed modiste werk. Het echtpaar gaf te kennen deze mijlpaal te hebben bereikt door, goede communicatie en respect voor elkaar te hebben.

Namens president Santokhi mocht het echtpaar uit handen van van vertegenwoordigers van districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen, zo meldt het Burger Informatie Centrum Paramaribo Zuid-West.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!