Automobilist (30) komt om het leven bij aanrijding met andere auto

De 30-jarige automobilist D.A. is zondag 21 januari om het leven gekomen na in botsing te zijn gekomen met een andere personenauto, op de kruising van de Mahonylaan en de Florastraat in Paramaribo.

De politie van het bureau Centrum kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst troffen de agenten twee auto’s met zware materiële schade en twee automobilisten met zware  verwondingen.  

Volgens verklaring van de bestuurder T.E. (29) reed hij, met twee mede-inzittenden, over de Verlengde Mahonylaan. Hij kwam uit de richting van de Grote Combéweg en reed in die van de Tourtonnelaan, terwijl de veroorzaker D.A. over de Florastraat reed, komende vanuit de richting van de Hecubastraat en gaande in die van de Verlengde Mahonylaan. 

Geen voorrang verleend

Op de T-kruising van de Verlengde Mahonylaan en de Florastraat, heeft D.A. geen voorrang verleend aan het rechtdoorgaand verkeer over de verlengde Mahonylaan, met als gevolg de botsing. Door de klap kwam de autobestuurder D.A. tegen de omrastering van een gebouw tot stilstand en was niet aanspreekbaar. Bij aankomst van de ambulance constateerde het personeel dat de man geen teken van leven meer vertoonde. 

T.E. en de mede-inzittenden klaagden over pijn over hun lichaam en werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van D.A. eveneens door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!