Heeft Steve Harvey grappen gestolen? 

Katt Williams en Mark Curry zeggen ja! Dus het internet heeft deze bonnen opgegraven. Tijdens het explosieve Club Shay Shay-interview beweerde Katt Williams dat Steve Harvey niet alleen de grappen van Mark Curry had gestolen, maar ook zijn carrière.

Een van de nog steeds opeenvolgende effecten van het interview van Katt Williams op 4 januari op Shannon Sharpe’s Club Shay Shay-podcast – die op het moment van schrijven 33 miljoen keer bekeken werd – is de overvloed aan kwitanties die iedereen doet om de vele beweringen die Williams heeft gedaan te bevestigen.

Williams beweerde dat Harvey het hele ‘Hangin’ with Mr. Cooper’-concept van komiek Mark Curry had gepikt voor zijn eigen ‘The Steve Harvey Show’. De eerste liep vijf seizoenen van 1992 tot 1997, en de laatste zes seizoenen van 1996 tot 2002. Beide shows gaan over mannen die overstappen van hun passiecarrière naar lesgeven en zijn compleet met grapjes van personeel en studenten.

Degenen onder ons van een bepaalde leeftijd waren dol op beide shows, maar Williams liet velen van ons voor het eerst de overeenkomsten opmerken;  het werpt een domper op ‘The Steve Harvey Show’, wetende dat Harvey misschien dezelfde dingen heeft uitgehaald als ‘Friends’ deed met ‘Living Single’.

Dit weekend begon een aflevering uit 2019 van “The Mike & Donny Show” met Curry als gast de ronde te doen. Curry beweerde dat Harvey een grap had gestolen waarin stond dat hij zo arm was dat hij zich voor Halloween moest verkleden als een UPS-doos. Van alle dingen die hij over Harvey te zeggen had in Club Shay Shay, heeft Williams nooit gesuggereerd dat hij zijn grappen had gestolen. Maar de speurders deden hun speurwerk en kwamen tot de conclusie dat Harvey Williams misschien ook had opgepikt.

Toen Harvey de stand-up verliet, zijn drie huwelijken gebruikte om het ‘zelfhulp’-boek ‘Act Like a Lady, Think Like a Man’ te schrijven en een lucratieve ‘mainstream’-carrière opbouwde (lees: betaald worden door blanke mensen om te entertainen  blanke mensen), werd hij minder aantrekkelijk voor zijn oorspronkelijke schare fans – zijn pretentieuze brief aan zijn personeel en die rare shirtloze foto’s hielpen zijn zaak niet.

error: Kopiëren mag niet!