De trainer van Hrithik Roshan en Vicky Kaushal doet onthullingen

Celebrity-trainer Kris Gethin, die nauw heeft samengewerkt met Bollywoodsterren als Hrithik Roshan en Vicky Kaushal, vertelde over hun andere benadering van werk. Hij zei dat Vicky ‘te aardig’ is om onredelijke werkgerelateerde verzoeken af ​​te wijzen en kan overleven met heel weinig slaap, maar Hrithik zou nooit concessies doen aan het herstel omdat hij anders gebouwd is.

In een interview sprak Gethin over zijn langdurige samenwerking met Hrithik, en zei dat hij alleen werkt met de mensen met wie hij op menselijk niveau kan omgaan.

Op de vraag of hij opvallende verschillen heeft opgemerkt tussen de acteurs waarmee hij werkt, zei Gethin tegen India Today: “Laten we het hebben over Vicky en Hrithik. Met Vicky slaapt hij niet veel, omdat zijn uren zo lang zijn. Ik had dit probleem ook met John Abraham, waar deze mensen te aardig zijn. Vicky is een van de aardigste mensen die ik ooit heb ontmoet, en ik denk niet dat hij graag nee zegt tegen te veel mensen, dus als de regisseurs willen dat hij tot het gekke uur opneemt, doet hij dat. Soms heeft hij vier uur slaap. Maar je zou het nooit weten. Hij komt niet moe over, hij kreunt niet, hij zeurt niet, en op de set is hij zo energiek. Maar dat zou bij Hrithik niet gebeuren.”

Gethin legde uit: ‘Hij is zoveel gevoeliger voor blessures sinds hij een kind was. Dat gebrek aan slaap zou tot zoveel ontstekingen in zijn lichaam leiden dat hij voortdurend gewond zou raken. Het is dus een prioriteit voor hem. En die contrasten zijn heel, heel duidelijk. Ik zou Hrithik waarschijnlijk zes dagen per week kunnen laten trainen, ook al is hij dit jaar 50. Zijn lichaam zal zich gewoon aanpassen, omdat hij zich concentreert op zijn herstel en slaap. Bij Vicky zou het maximum, ook al is hij een stuk jonger, vijf dagen per week zijn.”

Vicky was onlangs te zien in de biopic Sam Bahadur. De film, geregisseerd door Meghna Gulzar, bracht wereldwijd meer dan Rs 125 crore op, ondanks de confrontatie met Ranbir Kapoor’s Animal, die wereldwijd meer dan Rs 900 crore verdiende.

error: Kopiëren mag niet!