Parineeti Chopra en Raghav Chadha’s eerste Lohri samen met familie

De Lohri van dit jaar is speciaal voor actrice Parineeti Chopra en haar politicus-echtgenoot Raghav Chadha, die vorig jaar trouwden. Actrice Parineeti Chopra en haar echtgenoot, Aam Aadmi-partijleider Raghav Chadha, vierden hun eerste Lohri samen na hun huwelijk.

Foto’s van de schattige momenten doken online op, gedeeld door Parineeti’s familievriendin Shweta Singh, aldus ANI. De vriendin deelde foto’s van het stel op haar Instagram-verhalen, tot grote vreugde van de fans.

Op een van de foto’s zijn Parineeti en Raghav te zien terwijl ze op selfies klikken met hun vrienden. Hun maatje deelde het en schreef: “Gelukkige eerste Lohri mevrouw meneer Chadha (sic)” Op een andere foto van alleen Shweta en Parineeti noemde ze haar de ‘schattigste’ en vertelde haar dat ze ‘van haar houdt.’ Ze bedankt ook Parineeti en Raghav voor een fijne avond.’

Parineeti is te zien in een donkere outfit gecombineerd met een bedrukte sjaal en sindhoor op haar voorhoofd, terwijl Raghav gekleed is in een geheel zwarte sherwani en een bijpassende sjaal om zijn schouders. Op een van de foto’s poseren ze met Raghavs moeder en oom.

error: Kopiëren mag niet!