Ranbir Kapoor begint in maart met filmen voor Nitesh Tiwari’s Ramayana

Na het supersucces van zijn laatste release, ‘Animal’, is Ranbir Kapoor helemaal klaar om te beginnen met de opnames voor zijn volgende project. Vervolgens zal hij te zien zijn in Nitesh Tiwari’s ‘Ramayana’ met Yash en Sai Pallavi.

Volgens een bericht in Mid-Day zal de acteur in maart beginnen met de opnames voor het mythologische drama, met een extra schema gepland voor april en mei. De cast en crew werden naar verluidt op de hoogte gebracht van de belangrijke dag op 2 maart. Er werd vermeld dat meneer Nitesh een uitgebreid schema had geschetst in Film City.

Tijdens de beginfase van de etappe gaan Ranbir en Sai scènes filmen met substantiële dialogen. De bron vertelde dat de opnames voor grote publieksscènes, inclusief enkele oorlogsgedeelten, gepland zijn voor april en mei. Het is de bedoeling om deze scènes af te ronden vóór de komst van het moessonseizoen.

Regisseur Nitesh Tiwari en VFX-krachtpatser DNEG hebben hun krachten gebundeld en veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van het mythologische universum voor hun komende epos.  De pre-productiefase omvatte ingewikkelde looktests en 3D-mappingsessies waarbij de cast betrokken was. In februari vliegt Ranbir Kapoor naar Los Angeles voor cruciale technische repetities op het DNEG-kantoor.

error: Kopiëren mag niet!