Neetu Kapoor’s minigevechten over haar kleindochter Raha Kapoor 

In de nieuwste aflevering van ‘Koffee With Karan’ seizoen 8 sierden veteraansterren Neetu Kapoor en Zeenat Aman de bank en voerden een heerlijk gesprek met gastheer Karan Johar.

De schijnwerpers van de aflevering richtten zich op Neetu Kapoor toen ze inzichten in haar leven deelde, in het bijzonder haar schattige kleindochter Raha Kapoor, en het speelse geklets waar ze zich aan overgeeft met Alia Bhatt en Soni Razdan. Karan Johar begon de discussie door Kapoor te feliciteren met het feit dat haar kleindochter Raha één jaar werd.

Te midden van discussies over de kleine morste de ‘Jug Jugg Jeeyo’-actrice de bonen tijdens een luchthartig ‘minigevecht’ waarin ze zich bevindt met Alia Bhatt en Soni Razdan over Raha’s vroege woordenschat. Maar Soni zegt dat ze mama moet zeggen.’ Karan Johar lachte, erkende de grappige dynamiek en zei: ‘Je hebt een minigevecht.’

Kapoor vervolgde haar verhaal en onthulde een grappig incident waarbij ze het huis van Alia Bhatt bezocht, en Alia verklaarde vrolijk: ‘Oh trouwens, ze zei mama.’  Neetu Kapoor, niet iemand die zich terugtrekt, antwoordde met een glimlach: ‘Ze zei niet mama, ze zei mama-mama. Dus wees niet zo blij’, waarbij ze benadrukt dat Raha ‘da-da’ zegt en niet ‘na-na’, tot haar grote vreugde.

Neetu Kapoor verdiepte zich in de betekenis van de naam van Raha Kapoor en zei dat deze perfect bij haar past en een gevoel van kalmte oproept wanneer ze haar kleindochter ziet. “Ik vind dat deze naam precies bij haar past. Ik voel me erg opgewonden als ik haar zie. Ze heeft zo’n mooi, lieflijk, blij gezicht”, vertelde Kapoor. Verder zocht Karan Johar in het snelvuursegment het advies van Neetu Kapoor voor het huwelijk van Ranbir Kapoor en Alia Bhatt. Ze reageerde met wijsheid en zei: ‘Niets. Want doe vandaag de dag wat je wilt doen. Wees gewoon gelukkig.’ “En bovendien is elke generatie anders. Wat ik heb meegemaakt, ik kan niet van hen verwachten dat ze hetzelfde doen, dus ze kennen hun eigen sfeer”, besloot ze.

error: Kopiëren mag niet!