Vrouw betrapt notoire 52-jarige gasbom dief aan Sir Winston Churchillweg

Agenten van het politiebureau Livorno gingen maandag 8 januari na een dievenmelding naar een adres aan de Sir Winston Churchillweg. Ter plaatse troffen zij de 29-jarige aangeefster S.L. aan die verklaarde, dat zij omstreeks 01.00 uur voetstappen hoorde op haar achteraf. Nadat zij een onderzoek instelde zag zij een man op haar erf met een gasfles weglopen. 

Bij een achtervolging wist de dader de gasfles achter te laten en in een goot te springen om aan aanhouding te ontkomen. De vrouw vond de gasfles langs de weg, terwijl enkele meters verder een andere gasfles werd aangetroffen.

Na intensief surveilleren van de politie werd de 52 jarige R.M., die aan de beschrijving van de verdachte voldeed, op de Sir Winston Churchillweg gesignaleerd. De verdachte, die aan zijn aanhouding wilde ontkomen, kon door de politie op andere gedachten gebracht worden om zodoende aangehouden te worden.

Bij zijn voorgeleiding gaf hij toe de gasfles van de aangeefster weg te hebben genomen, maar van de andere gasfles zij hij niets te weten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd R.M. in verzekering gesteld, zo bericht de politie Regio Midden vandaag, donderdag 11 januari.

error: Kopiëren mag niet!